Dualarda buluşmak dileğiyle...

Ezan Okuyan Namaz Vakitleri Eklentisi - Chrome

ezan okuyan chrome eklentisi, ezan vakti chrome addons extensions,  ezan program chrome, nama saatleri chrome, namaz vakti programi chrome, namaz vakit program chrome, namaz vakit programi, namaz vakti eklentisi chrome, namaz vakitleri indir download, ezan program indir, ezan programı, google namaz, ezan programi chrome, ezan vakti programı, diyanet ezan saati, ezan vakti program, namaz vakti, namaz vakti , namaz saatleri aylık, namaz programi, ezan programı cep telefonu, ezan vakitleri indir download, namaz saati programı, mevlid-i şerif indir, namaz vakit, ezan saati indir, namaz vakitleri programı, namaz vakitleri programı indir, ezan vakitlerini indir, namaz vakti, ezan programi indir, ezan vakti download, ezan vakti eklentisi, vakit ezan, ezan ı vakit, çevrimdışı namaz vakti programı, diyanet uyumlu ezan vakti eklentisi, prayer extension chrome

    Namaz Vakitleri için kullanmış olduğum ezan okuyan chrome eklentisini sizlerle paylaşmak istedim. Günümüzde maalesef bazı kesimlerde ezan sesinde rahatsız olan, cami yapılmasına dahi karşı çıkan ruh hastaları var. Eee boşuna demiyorlar ezan okununca şeytanlar kaçışır diye. Ankara Bahçelievler de durum maalesef böyle. Müslümanlar ezan sesine hasret bırakılıyor. Bu eksikliği gidermek için internette onlarca program var. Fakat program indirme, kurma, internet gerekliliği gibi zorunluluklar bizleri bu programlardan soğutuyor ve daha kullanışlı namaz vakti eklentileri bulmaya yönlendiriyor. Bu noktadan hareketle yazılan "Chrome Prayer Times-Namaz Vakitleri" eklentisi Dhuhr Adhan'ın sesi ile kulaklarımızın pasını alıyor. Programın benim hoşuma giden özelliği ise simgesinde yerleşik olarak bulunan ezan vaktine kalan sürenin gösterilmesi. Yani tıklamanıza gerek kalmadan vakte ne kadar kaldığını direk görebiliyorsunuz. Tıkladığınızda ise resimde de görebileceğiniz gibi ayrıntılı olarak tüm vakitleri görebiliyorsunuz. Ayrıca eklenti çevrimdışı (offline) yani internet olmadan da çalışıyor. Eklentinin an itibariyle 2500 e yakın kullanıcısı bulunuyor.

Namaz vakitleri eklentisinin özellikleri resmi sitesinde şu şekilde verilmiş: 
• 203 ülke için namaz vakitlerini gösterir.
• Çevrimdışı olarak çalışabilir. 20 günde bir kez internete bağlanması yeterlidir.
• Simgesinin üstünde sonraki ezana kalan vakti ufak bir geri sayımla gösterir.
• Vakit çıkmadan isteğegöre kaç dk önce isterseniz hatırlatma yapabilir.
• Aylık namaz vakitlerini tutabilir.
• Vakitlerde ezan okuma seçeneği vardır.
• Vakitler Diyanet İşleri Başkanlığı'nın internet sitesinden alınmaktadır.


Ezan Vakti Chrome Extensions Resmi Sayfası

Eklentiyi yazan 'Ahmet Kerim Şenol' dan yapımda emeği geçen 'Safa Yasin Yıldırım' ve 'Burak Şimşek' kardeşlerimizden Allah razı olsun inşaAllah.

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca konu ile ilgili yorumlar yazınız. Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istedikleriniz varsa iletişim formunu kullanın.
Yorumlarınız denetlendikten sonra yayınlanacaktır. İsimsiz yorumlar artık yayınlanmayacaktır.